Start&GO on track: #1 impactondernemers

13-09-2022
0 reacties

West-Vlaanderen heeft een straffe community van startende ondernemers! Met de podcast ‘Start&GO on track’ zetten we die community in de kijker. Vijf afleveringen lang neemt gastvrouw Sofie Lemaire je mee in hun boeiende ondernemersverhalen. We bijten de spits af met drie impactondernemers.

Want ook als ondernemer kan je het verschil maken en daar zijn de drie gasten van de eerste aflevering van ‘Start&GO on track’ zich bijzonder bewust van. Met hun onderneming willen ze, hoe klein dan ook, een positieve bijdrage leveren aan de planeet en de samenleving.

We luisteren naar de boeiende verhalen en de favoriete platen van Sam Janssens van Sam Serveert, Louis De Jaeger van Commensalist en Yvan Van den Broucke van Hydropure

Volg onze podcast op Spotify, Google PodcastApple Podcast en YouTube en geef hem zeker door aan jouw ondernemende vrienden. Kan je niet wachten tot de volgende aflevering? Ontdek nog meer verhalen in onze blog

Afbeeldingen

Verhalen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen