Hoe stimuleer je mond-tot-mondreclame?

Julie Naesens 16-12-2021
393 keer bekeken 0 reacties

Mond-tot-mondreclame wordt steeds belangrijker. Tevreden klanten die jouw bedrijf via mond-tot-mondreclame promoten is één van de beste marketinginstrumenten. Maar, hoe stimuleer je nu mond-tot-mondreclame? Kamal Kharmach geeft je drie tips voor succesvolle mond-tot-mondreclame.

Zie je geen video? Accepteer de cookies of ga naar YouTube.

Tip 1: Hou het eenvoudig
Communiceer op maat van je doelgroep en vermijd vakjargon. Hoe makkelijker jij de boodschap brengt, hoe beter anderen de boodschap kunnen doorvertellen.

Tip 2: Koester positieve reacties
Verzamel de feedback van je klanten en vraag of je dit mag delen op je website en sociale media. Vraag aan jouw klanten om de berichten te liken en delen. Want hun contacten zien dit ook en die van hen ook weer, en positiviteit verspreidt zich sneller dan een virus!

Tip 3: Start bij je website
Om top-of-mind te blijven, communiceer je over jouw bedrijf op zoveel mogelijk kanalen: bericht op Facebook, sticker op je wagen, reviews op Google, of netwerken op events. Via deze kanalen komen jouw potentiële klanten op jouw website. Want alleen op je website krijg je de kans om jouw uniek verhaal te vertellen op de manier dat jij dit wil.

 

Afbeeldingen

Marketing

Cookie-instellingen